Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında gestaltlabilecek sıva onarımı ve boya işlemleri sayesinde baplar ziyan görmez.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak müstacel çıkış bapsı namına bina misil aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe bakarak dâhilyapısı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan yağsız kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın fiyatı henüz buna rabıtalı olarak elan bozuk olmaktadır.

Panik kolu olmalıdır: Ivedi çıkış bapları, panik koluna ehil olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve zorlamasız bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanoğluın acil durumlarda güvenli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Yalnızca kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Lafız konusu gönül zayiatının evetşanabileceği yangın felaketleri evetğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın çabucak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya düz ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu düzen sayesinde kapı birlik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Tamlanan bu dönem dilimleri bir kapının yangına ne kadar süre dayanacağını tabir etmektedir. Ama bu konuda titiz tutulmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 zaman da dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları dair tüketicileri ikazyor ve orantılı fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

CMD Metal; birinci sınıf ve sağlıklı yangın bapları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın emniyetliği konusunda uzman ekibiyle Türkiye genelinde ihtimam vermektedir.

Bu proje, silme yönetmeliğe onat şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye izinını alarak imalat sorunlemlerine mebdelıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada henüz güvenilen bir yer yaratmaya imkân tanılamayoruz. Bizimle çabucak iletişime geçerek hizmetimizle müteallik detaylı olgun alabilirsiniz.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde Yangın Merdiveni Kapısı insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page